Φωτογράφηση Νεογέννητου- Baby’s moments photography – ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

a-karp_005a-karp_010 a-karp_416a-karp_576a-karp_126A.KARP_011  A.KARP_126

Πότε πρέπει να πραγματοποιηθεί η καλλιτεχνική φωτογράφιση του μωρού μας;

Εαν επιθυμείτε να φωτογραφηθεί το μωρό  σας  ως νεογέννητο,θα πρέπει να πραγματοποιηθεί κατά τις πρώτες 15 ημέρες της ζωής του.

Ιδανικό διάστημα είναι από 5 εως 10 ημερών,όπου κατά την φάση αυτή κοιμάται κατά το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας και δεν ενοχλείται καθόλου κατά την φωτογράφιση.

Ενας επιπλέον λόγος που επιλέγουμε να φωτογραφήσουμε έγκαιρα το μονάκριβο μωρό σας, είναι ότι σίγουρα θα θέλετε να στείλετε έγκαιρα αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες σε φίλους και συγγενείς,αναγγέλοντας τον ερχομό του νέου μέλους της οικογενείας σας.

Χρειάζεται να προμηθευτώ αξεσουάρ  και ρουχαλάκια για την φωτογράφιση του μωρού μου;

Oχι απαραίτητα,διαθέτουμε μια ποικιλία αξεσουάρ,έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ανάλογα με τις επιθυμίες σας το κατάλληλο concept  για το νεογέννητο σας.

Χρειάζεται να μεταβώ στο studio σας για την φωτογράφιση;

Η φωτογράφιση του μωρού σας μπορεί να πραγματοποιηθεί  στον χώρο σας (καθώς η ασφάλεια και υγιεινή του  βρέφους είνα προτεραιότητά μας), όποια μέρα της εβδομάδας επιθυμείτε και βάσει διαθεσημότητας.

Πότε πρέπει να προγραμματίσω την φωτογράφιση του μωρού μου;

Θα ήταν ιδανικό να επικοινωνήσετε με το Baby’s moments photography κατά τις τελευταίες εβδομάδες εγκυμοσύνης σας,έτσι ώστε να μας δωθεί ο χρόνος να συζητήσουμε τις λεπτομέρεις που σας αφορούν και να προγραμματίσουμε περίπου ,βάσει της ημερομηνίας του τοκετού σας, την ημερομηνία της φωτογράφισης.

 

 

τηλ.επικοινωνίας:210-7291431 /6980509353 e-mail: [email protected]